Hvordan bestille?

Hos oss kan elevene bestille klær direkte på våre nettsider, og få tilsendt dem til den aktuelle skolen. Det er veldig enkelt, og det kan gjøres igjennom hele året!

Elevene kan selv bestille skoleklær via våre nettsider igjennom hele året, og det vil være en felles levering på skolen en gang i måneden. Alternativt kan dere velge å få produktene hjemsend (porto tilkommer).

Bestillingsinformasjon.
Bestillingsfrist: 15. i hver månedBestiller du ikke innen fristen vil klærne komme neste måned.
Levering på skole: 25. i hver måned

Hvordan bestille?
Du bestiller klær enkelt og greit via skolens egen nettbutikk. Dere velger hvilken skole dere går på, hvilke klær dere ønsker, og i hvilke størrelser. Hvis du fortsatt lurer så sender du en mail til post@skolexpress.no så hjelper vi dere i gang.

Når kommer klærne mine?
Pakking og produksjon vil bli levert til fast tidspunkt i måneden, avtalt med den aktuelle skolen. Har du ikke bestilt innen fristen vil klærne komme måneden etter.

Hvordan betale? nummer
Du kan betale via Vipps nummer 560547 eller ved å overføre til vår bank konto nummer 93651307366.

Retur og reklamasjon
Skolegensere regnes som spesialproduksjon/tilvirkningskjøp og kan ikke returneres dersom det ikke er feil på selve plagget. Hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med oss på mail post@skolexpress.no. Vi garanterer at varene du har bestilt er feilfrie ved levering. Hvis du mottar en defekt eller feilsendt vare, vennligst kontakt vår kundeservice så snart som mulig, men ikke senere enn 14 dager hvis varen er skadet ved levering. Selvfølgelig står vi for fraktkostnaden ved feilsending og reklamasjon. OBS! Ved en reklamasjon undersøker vi hva som er feil med produktet, i visse tilfeller må vi sende produktet til leverandøren for at de skal undersøke produktet. Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger som kunde.